Je kunt ons elke dag bereiken tussen 08:00 - 16:30 uur

Welkom bij MBC

Wie zijn we
Wij zijn een servicegerichte materieeldienst voor kleine en middelgrote aannemers die actief zijn in de ruwbouwfase van een project. Met meer dan 40 jaar ervaring bieden wij onze klanten bekisting-, ondersteuning- en steigersystemen van diverse gerenommeerde merken. Wij houden het graag fris, scherp en eenvoudig.

Wat doen we
MBC focust zich op de verhuur van materieel voor de ruwbouw inclusief de verkoop van aanverwante artikelen. Daarnaast handelt MBC ook in nieuw en gebruikt materieel. Je vindt ons aanbod hiervan in de online shop.

Dankzij onze vaste partners kunnen we je een nog bredere service bieden. Transport, prefab timmerwerk, montage van steiger en ondersteuning, het leveren van systeem vloerbekisting en het bieden van constructeursondersteuning behoren tot de mogelijkheden.

Onze historie

Fris

MBC heeft een frisse kijk op de behoeften in de markt. MBC is merkonafhankelijk. We bieden de klant duidelijkheid vanaf het eerste moment met eerlijk, betrouwbaar en persoonlijk advies. Daarom krijg je bij MBC ook geen onvoorziene mancorekeningen achteraf en doen wij wat we afspreken. Partnership is waar MBC naar streeft.

Scherp

Aan de voorkant zorgen wij voor duidelijkheid: vaste prijzen, duidelijke afspraken en goed advies. Ons advies is oplossingsgericht, gefundeerd op bouwsnelheid en veiligheid. Samen met onze zeer flexibele logistieke service staan we altijd op scherp voor al je vragen, behoeften en wensen met oog voor het beste resultaat.

Eenvoud

Bij MBC draait het om eenvoud. Eén aanspreekpunt voor diverse disciplines in materieel voor de ruwbouw. Met het MBC Partnership Contract bieden we heldere en vaste afspraken volledig afgestemd op jouw wensen. Met onze keuze uit servicelevels en tools voor projectvoorbereiding en houd je zelf de kosten in eigen hand.